Vilanova celebrarà la 19a Festa de l’Esport

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 00:00

Del 24 al 26 de setembre es faran activitats en espais com el camp de futbol 11, la zona de pàdel, el parc de davant del pavelló i el carrer Mª Aurèlia Campany.

El pròxim cap de setmana del 24 al 26 de setembre, coincidint amb La Setmana Europea de l'Esport (SEE) promoguda per la Comissió Europea, i que té com a objectiu promoure i impulsar la pràctica de l'esport i l'activitat física a escala nacional, regional i local, animant la ciutadania a adoptar un estil  de vida actiu i més saludable i combatre el sedentarisme; es celebrarà  a la zona esportiva municipal,  la 19a Festa de l’Esport, organitzada per  l’Àrea d’Esports amb la col·laboració de totes les entitats esportives de Vilanova del Vallès.

Enguany la Festa de l’Esport guanya protagonisme, ja que l’any passat a causa de la Covid19 no es va poder celebrar. Per complir amb totes les mesures de seguretat i sanitàries, se celebrarà en grans espais oberts com el camp de futbol 11 , la zona de pàdel, el parc davant del pavelló i al carrer Mª Aurèlia Campany.

Hi haurà entrega d’obsequi per als guanyadors de lligues 2020-2021, activitats organitzades per entitats i clubs d’esports, pista lliure de pàdel oberta a tothom, circuit multijocs amb inflables, masterclass d’activitats dirigides de pilates o zumba entre d’altres, torneig de pàdel per joves, partits de bàsquet i de futbol i també la presentació de l’escola de Bàdminton i el Campionat de Catalunya d’aquest esport.

Podeu consultar els horaris i totes les activitats que s’hi faran en els documents adjunts en aquesta notícia.

Animeu-vos a participar!

Darrera actualització: 20.09.2021 | 10:16