Vilanova acull la 13a Prova del Circuit Català de Bàdminton

Dilluns, 25 de setembre de 2023 a les 00:00

Es va disputar el 23 de setembre, al pavelló esportiu municipal.

La Federació Catalana de Bàdminton va organitzar, el 23 de setembre, amb la col·laboració del Club de Bàdminton de Vilanova del Vallès i l'Ajuntament, la 13a Prova del Circuit Català de Bàdminton puntuable pel rànquing estatal (TTR). Dotze hores ininterrompudes de bàdminton amb esportistes catalans d'alt nivell. Per part de l'escola local del club, van participar-hi dos adults i sis nens i nenes.

Es van disputar al voltant de 150 partits on van participar 135 esportistes d'arreu de Catalunya i de Fuerteventura. Es van jugar les modalitats individual i dobles tant masculí com femení. A més, de dobles va haver-hi categoria mixta. També hi va haver lloc per nivells B, C, D, sub9 i TTR (n8) sub19, sub17, sub15, sub13 i sub11. 

Pel que fa a la participació local, els nens i nenes van guadir molt i van obtenir bons resultats. La parella formada per Ada Monteis i Pau Anton, de només 11 anys, van aconseguir la medalla de plata a la categoria sub15. Anton també va quedar quart en individual masculí sub13. Jan Luca Peñas, de 9 anys, va ser or en la categoria sub11, i Pol Ros va quedar tercer. Van jugar dobles junts en sub13 i van assolir la tercera posició.

En categories d'adults, Sergio Vega va quedar primer i Miguel Àngel Vega segon en individuals masculins. En dobles van ser segons.

Els premis van ser lliurats pel regidor d'Esports, Joan Vicente Mérida, i pels membres de la junta directiva del club. 

Aquí trobareu el llistat complet dels guanyadors/es.

 

 

Darrera actualització: 25.09.2023 | 12:06