Una Festa Major única!

Dimarts, 30 de d’agost de 2022 a les 00:00

Posem el punt final a la festa del poble amb les piles ben carregades!

Després de sis intensos dies de moltes activitats, concerts, diversió i germanor entre veïns i veïnes; ens acomiadem d'una Festa Major molt exitosa. Malgrat la cancel·lació o modificació d'alguns actes a causa de la pluja, des del consistori volem agrair-vos la il·lusió i la implicació que heu tingut amb el poble al llarg d'aquests dies.

La caminada popular que donava el tret de sortida a la Festa Major, el Sopar del Cabàs, el concurs de truites o la Batalla dels Colors han estat algunes de les activitats més multitudinàries. Hem tingut l'oportunitat de divertir-nos amb amics i amigues, ballar als diferents concerts, tastar les millors tapes al Virranova del tapeig i fer una mica d'esport a través de les sortides en bicicleta i les caminades.

En definitiva, aquesta ha estat una Festa Major per recordar i us donem les gràcies, un cop més, per fer-la vostre. Podeu recuperar la festa del poble a través del canal de la Televisió de Vilanova del Vallès

Des d'aquí volem doanr les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta festa, sobretot a la Comissió de Festes. Gràcies!

Fins a la pròxima! Visca la Festa Major!

Darrera actualització: 23.08.2022 | 08:59