Un curs escolar segur

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 13:50

L'Ajuntament, des de les diferents àrees com la d'educació, salut, recursos humans, serveis tècnics, serveis socials, etc., ha treballat per un bon inici del curs escolar i vetllarà per seguir així per tal que alumnes i professorat tinguin un curs el més segur possible. Des de fa setmanes es treballa per a garantir una neteja diària en la desinfecció de les escoles i amb la dotació constant de material d'higiene i desinfecció com el paper, sabó, gel hidroalcohòlic, etc. 

La brigada municipal, que a part de realitzar totes les tasques que com altres anys fan pel començament del curs, enguany també ha col·laborat, tant amb les escoles com amb l'institut en el trasllat de material per a habilitar les aules.

Des del mes de juny, després de la primera obertura que es va fer, tots els equips directius dels centres van començar a treballar en l'obertura dels seus centres pel curs 20-21. Les premisses eren: 

- reduir el nombre d'alumnes per aula, fet que provoca problemes d’espai als centres. Per això la ubicació de 2n de batxillerat a La Falguera i la desaparició d'aules dedicades a especialitats com música i anglès per convertir-se en aules comunes.    
- prendre la temperatura als alumnes cada dia abans d'entrar i donar-los hidrogel.

- entrades i sortides diferents per cada grup bombolla, no només pel lloc sinó també per l'hora.

- l'ús obligatori de la mascareta a partir dels sis anys.

- un pla d'actuació per casos sospitosos de Covid.

- un pla d'educació en línia en cas de confinament.

- un pla de neteja, que obliga a ventilar les aules sempre que sigui possible, i uns 10 minuts. 

- netejar i desinfectar tot l'edifici almenys un cop al dia.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 14:15

Imatges

falguera