Un Aplec de Santa Quitèria diferent, però especial

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 00:00

Després d’haver d’anul·lar l’aplec de l’any passat, enguany tornarà a celebrar-se, malgrat no es podran recuperar tots els actes per les restriccions vigents.

Aquest proper cap de setmana, del dissabte 22 al dilluns 24 de maig, Vilanova del Vallès celebrarà una nova edició de l’Aplec de Santa Quitèria. Serà una edició especial, ja que es recupera l’esdeveniment després d’un 2020 sense Aplec, però no es podran dur a terme totes les activitats. Degut a les restriccions sociosanitàries vigents, les actuacions de les entitats culturals com la coral La Violeta o l’esbart dansaire Rosa dels Vents no es podran fer, així com tampoc el tradicional dinar de germanor.

Les activitats començaran ja el dissabte 22 de maig. Gràcies a l’associació Dones la Lluna amb la col·laboració dels alumnes de les escoles i les AFA, es podrà gaudir de la decoració floral a Santa Quitèria i voltants tan característica d’aquesta festa.

També dissabte, a partir de les 18 h, el Centre Cultural acollirà un nou espectacle de la temporada de primavera amb la Cia. Enric Magoo. L’actuació porta per títol L’Inventor d’Il·lusions i les entrades es poden adquirir a través del web www.entrapolis.com o al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores.

El dia amb més activitat, però, serà el diumenge 23. A partir de les 9 h del matí començarà la caminada des de la plaça de l’Ajuntament cap a Santa Quitèria. Un cop a dalt, al voltant de les 10 hores, hi haurà un espai de jocs familiars gegants, així com també la missa de Santa Quitèria a la Parròquia de Sant Esteve. Altrament, a les 10 h els infants podran participar de la realització del mural que servirà per extreure la imatge de la Festa Major d’enguany. Finalment, a les 12 h del migdia el grup coral Dos X Quatre oferirà un concert a capella al Santuari. Cal adquirir entrades a www.entrapolis.com o al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores.

Per finalitzar la celebració, el dilluns 24 de maig a la tarda hi haurà activitat al Centre Cultural. A les sis s’entregaran els premis del 2n concurs de microcontes de Sant Jordi i mitja hora més tard, a les 18.30 h, es farà el concert d’Old Shanela, pel qual també cal reservar entrades prèviament, a www.entrapolis.com o al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores.

Darrera actualització: 19.05.2021 | 10:37

Imatges

 Un Aplec de Santa Quitèria diferent, però especial  Un Aplec de Santa Quitèria diferent, però especial  Un Aplec de Santa Quitèria diferent, però especial