Un any més s’ha fet la benvinguda als docents nous a Vilanova del Vallès

Dimecres, 13 de setembre de 2017 a les 11:20

6 professors nous de l’Institut de Vilanova reben la benvinguda al municipi.

A proposta de la taula educativa del municipi (Eduxarxa410) s’ha realitzat, un any més, la benvinguda al professorat nou per tal que coneguin millor l’entorn així com els serveis educatius municipals i els interlocutors en aquest àmbit.

Enguany cal destacar l’estabilitat a les plantilles de mestres i professors dels centres educatius vilanovins ja que només s’han incorporat: un mestre a l’Escola La Falguera; 5 mestres a l’Escola Mestres Munguet-Cortés (dels quals 3 ja havien impartit classes anteriorment al municipi) i 7 professors a l’Institut.

La benvinguda, que s’ha fet a l’Institut, ha estat iniciada pel director, Josep Garcia, seguit de l’alcaldessa, Yolanda Lorenzo, i el regidor d’ensenyament, Sergi Ruiz. S’ha aprofitat la
jornada per mostrar-los alguns llibres de la col·lecció local que permeten conèixer més el nostre territori com són:

  • El conte infantil il·lustrat “Sota el turó de Céllecs” on els gegants de Vilanova expliquen en clau infantil el procés d’independència local;
  • “Soca-rel”: un llibre que recull el patrimoni arbori més significatiu;
  • “El pas del temps. 30 indrets de Vilanova del Vallès”: un recull fotogràfic fet pel fotògraf vilanoví Xavier Tàbara durant les 4 estacions de l’any i comentat per alguns alumnes de les dues escoles així com voluntaris del Casal d’Avis.

També se’ls ha mostrat el vídeo turístic del municipi realitzat l’any 2014 per persones vinculades amb Vilanova: https://vimeo.com/188630413.

Properament podreu veure la notícia a la Televisió de Vilanova del Vallès (VdV TV): http://tv.vilanovadelvalles.cat/

Darrera actualització: 13.09.2017 | 14:50