Últimes places a l’Estiu Jove Vila-Vallro

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

Les inscripcions es podran fer fins el dilluns 7 de juny; l’Estiu Jove serà del 5 al 16 de juliol.

El ritme d’inscripcions per a participar a l’Estiu Jove Vila-Vallro està anant molt bé i, tot i que continuen obertes fins el proper dilluns 7 de juny, queden molt poques places lliures. Per aquest motiu, si tens la intenció de passar dues setmanes fantàstiques i plenes d’activitats lúdiques, no esperis més! Les inscripcions es poden fer en línia. Cal omplir el formulari següent: https://forms.gle/6fu89J31zW4knhhu9

L’Spai Jove de Vilanova del Vallès i l’àrea de Joventut de Vallromanes han treballat conjuntament per oferir, un any més, l’Estiu Jove Vila-Vallro. Del 5 al 9 de juliol, es faran activitats com piscina, pàdel, senderisme, acampada, jocs de nit i moltes altres més. Pel que fa a la segona setmana, del 12 al 16 de juliol, es faran campaments amb Paintball o una ruta amb Kàyac entre les activitats.

El preu general de l’Estiu Jove és de 240€. Tanmateix, hi ha un 10% de descompte sobre la quota d’inscripció per al segon germà, tercer (si s’escau) i famílies nombroses i monoparentals. En aquest cas, el preu de la inscripció és de 216€.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Spai Jove a través del correu electrònic spaijove@vilanovadelvalles.cat o l’instagram @spaijove.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 12:01