Tret de sortida a la primera edició dels pressupostos participatius juvenils

Dimarts, 9 de novembre de 2021 a les 10:00

L’Ajuntament posa 5.000€ a disposició dels i les joves de Vilanova del Vallès perquè presentin projectes d’inversió i votin el que més els hi agradi.

La Junta de Govern Local va aprovar ahir dilluns, 8 de novembre, les bases definitives dels pressupostos participatius, després que es consensuessin a la Comissió Jove de Participació, formada per joves a títol individual o com a representants de col·lectius i entitats del municipi. Concretament, la Comissió Jove de Participació que s’encarregarà de fer el seguiment ciutadà dels Pressupostos Participatius Juvenils la formen joves del col·lectiu VallRap, de la Comissió de Festes, de Dret a Ser, de l’Spai Jove i de FocErrats.

Els joves d’entre 14 i 29 anys seran els protagonistes dels Pressupostos Participatius Juvenils, ja que seran els encarregats de presentar els projectes d’inversió i també de votar la proposta que més els hi agradi.

El calendari proposat per desenvolupar els projectes és el següent:

  • Fase 1: Elaboració i validació de les bases: octubre-novembre 2021.
  • Fase 2: Presentació dels projectes ciutadans: del 9 al 22 de novembre.
  • Fase 3: Validació tècnica municipal dels projectes ciutadans: del 23 al 30 de novembre. En aquesta fase es valida tècnicament els projectes presentats.
  • Fase 4: Votació ciutadana dels projectes: de l’1 al 17 de desembre.
  • El 21 de desembre, hi haurà l’acte de recompte públic de les votacions.

Consulta les bases aprovades per la Junta de Govern a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Per a més informació també pots visitar la pàgina https://www.vilanovadelvalles.cat/ajuntament/pressupostos-participatius-juvenils-2021/

Darrera actualització: 09.11.2021 | 10:35