Treballs de neteja i manteniment per prevenir incendis

Dijous, 7 de de juliol de 2022 a les 00:00

En plena època d'estiu, garantir una correcta prevenció d'incendis és prioritat de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

És per això que l'Agrupació ADF Maresme treballa diàriament en tasques de prevenció i neteja per evitar qualsevol indici de foc. Durant les primeres setmanes del mes de juliol, pel que respecta a Vilanova, l'ADF Maresme ha desbrossat el sotabosc en una superfície total de 3.312,55 m² amb el permís de la Generalitat en el barri de Can Rabassa, centrant els seus treballs en els pasos de serveis i en les parcel·les municipals.

Espais Verds han desbrossat íntegrament la carretera d'accés al barri de Can Bosc, i durant la propera setmana des de la rotonda de les Roquetes fins a l'accés de la carretera de Can Bosc.

Durant les properes setmanes l'empresa Presegué S.L. efectuarà els treballs de desbrossament i neteja dels passos de servei dels barris de Can Nadal, Can Bosch i Can Cebrià.

Seguint amb el compromís binual d'actuar sobre les franges de prevenció d'incendis dels barris, actuació que realitza l'Ajutament, es procedirà a actuar en els barris de Can Rabassa, Rodes i Can Cebrià, que són sobre les quals s'ha d'actuar aquest any.

I per finalitzar, es procedirà durant el mes de setembre a realitzar l'obertura de la franja de prevenció dels incendis del barri del Xaragall.

Mantenir les parcel·les dels barris en un estat adequat és imprescindible per garantir una bona prevenció del risc d'incendis forestals i per assegurar unes condicions de conservació i salubritat adequades per a tothom. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Vilanova del Vallès recorda a tots els propietaris que tenen la responsabilitat de garantir un manteniment periòdic de la vegetació a les seves parcel·les. 

Darrera actualització: 07.07.2022 | 10:22

Imatges

L'ADF Maresme duu a terme treballs de neteja i manteniment per prevenir incendis L'ADF Maresme duu a terme treballs de neteja i manteniment per prevenir incendis