Swing, gastronomia, literatura i moltes activitats més en benefici a La Marató de TV3

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 12:45

Aquest diumenge començarà el programa d’activitats al Centre Cultural

La Marató de TV3 enguany va dedicada a les malalties minoritàries que són molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. S'estima que actualment hi ha a l'entorn de 400.000 persones que tenen alguna d'aquestes patologies a Catalunya, 3 milions a Espanya i més de 30 milions a tot Europa.

Per poder aportar el nostre granet de sorra, aquest diumenge, 1 de desembre, a partir de les 12 hores al Centre Cultural hi haurà swing amb Swagga Dance School i mostra gastronòmica amb la col·laboració de Can Maimó, Can Martinet, Cal Cabré, Trànsit, Bar-Restaurant Marcos, Can Palau, Fantàstic, Bon Preu, La Xicra Centre Cultural, MooonFlowers i El Molinet. Tot plegat, servit gràcies a l'associació Dones la Lluna i altres persones voluntàries que formen la Comissió de la Marató.

http://www.vilanovadelvalles.cat/actualitat/agenda/mostra-gastronomica-i-swing-per-la-marato-de-tv3.html

I dilluns, 2 de desembre, el casal d’Avis organitza una caminada oberta a tothom que sortirà des del mateix casal a les 16 hores i a les 17 hores hi haurà una xerrada sobre malalties minoritàries al mateix casal. 

http://www.vilanovadelvalles.cat/actualitat/agenda/caminada-i-xerrada-amb-el-casal-davis-per-la-marato-de-tv3.html

D’altra banda, el 13 i 15 de desembre també hi haurà més activitats en benefici de La Marató. Aviat publicarem tota la informació detallada.

Llibres solidaris

Des de la Biblioteca Contravent, un any més també se sumen a la causa i venen, per un euro, llibres de segona mà. Una bona oportunitat per adquirir llibres, per a petits i grans, a bon preu i col·laborar amb aquest esdeveniment solidari.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 13:48