Sis activitats amb motiu del 25N

Dilluns, 20 de novembre de 2023 a les 00:00

Tres tallers, una passejada popular, un documental i una conferència de Nadia Ghulam.

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra les Violències envers les Dones. Amb motiu de la commemoració, l'Associació de Dones La Lluna organitza de la mà de l'Ajuntament amb l'Spai Jove i la Biblioteca Contravent, una programació d'activitats del 22 al 28 de novembre.

Les tres primeres convocatòries són tallers. El 22 de novembre hi haurà una doble sessió. Per una banda, un taller de pancartes feministes per lluir-les el 25N, i per l'altra banda, el taller "Sabates Vermelles", a càrrec d'Elina Chauvet. Ambdós estan adreçats a públic adult. L'endemà, 23 de novembre, les activitats estaran destinades a famílies i infants. Podran participar en una sessió de contes i en el taller 'Posa't les ulleres liles'. I el divendres, 24 de novembre, es farà un taller d'autodefensa per a dones.

El mateix dia 25 de novembre s'organitza una passejada reivindicativa, en la qual es podrà veure l'exposició de les sabates vermelles i la perspectiva de Jane Jacobs. A la tarda, passi del documental sobra la llibertat d'expressió feminista en territoris en guerra, a Cal Trempat. I per tancar el cartell, 28 de novembre, l'activista, escriptora i refugiada afganesa, Nadia Ghulam, oferirà una conferència oberta a tothom. Entre altres reconeixements, Ghulam va rebre l'any 2021 el Premi Internacional Dones Progressives.

Adjunt trobareu el programa del 25N a Vilanova del Vallès.

Darrera actualització: 20.11.2023 | 17:03