S'instal·len més càmeres de vigilància a punts estratègics

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 08:00

Es millora la seguretat ciutadana a Vilanova del Vallès amb l’inici del desplegament de la tercera fase de les càmeres al municipi.

S’ha iniciat la tercera, i última, fase del desplegament de les càmeres de vigilància al municipi. En aquesta fase es col·locarà una càmera al punt del Bosc Ruscalleda i al polígon de Masferrer.

La dispersió territorial dels barris a Vilanova del Vallès, composta d’11 barris i el nucli urbà, dificulten, malgrat els treballs de la Policia local, la seguretat ciutadana. És per aquest motiu que es va creure convenient reforçar-la amb la implantació de càmeres de vigilància en totes les entrades del municipi i en un punt estratègic a consideració de la Policia Local. Aquest era un dels objectius prioritaris del Pla d’Acció Municipal (PAM)

Aquesta instal·lació de càmeres de vídeo vigilància incorpora un sistema de reconeixement de matrícules i la gestió dels avisos per donar recolzament a les investigacions policials. 


Així, en l’actualitat, un cop finalitzada aquesta fase, no hi haurà cap punt d’entrada i sortida del poble que no estigui sota la vigilància de les càmeres amb l’objectiu de millorar la seguretat de tots els veïns i les veïnes de Vilanova. 

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 08:21

Imatges