S’inicia una campanya de control de velocitat al municipi

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 09:55

Durant el mes de març començarà una campanya de control de velocitat a diverses ubicacions del municipi amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles en aquests trams i evitar riscos innecessaris alhora que augmenta la seguretat per a tots els vilanovins. Aquesta campanya s’iniciarà al Passeig del Centenari i s’anirà posant a diferents punts en què s’hi ha detectat un augment de velocitat.

Aquesta actuació està emmarcada dins de les diverses millores en aquest àmbit al llarg de l’any i ajudarà que la circulació sigui més segura per tots els conductors i vianants.

Arran de les proves realitzades mesos enrere, la policia va detectar diversos punts on es circulava a una velocitat molt superior a la indicada i recomanava un control mes específic per evitar possibles accidents.  

El dia, hora i lloc específic on es posarà aquest radar de velocitat, que serà sancionable, i es comunicarà a tota la ciutadania amb diversos dies d´antelació a través de totes les xarxes socials i de la web municipals.   

Recordem que un atropellament, accident o topada a més de 50 quilòmetres per hora pot tenir greus conseqüències tant per al conductor com per a la resta de veïns.

El 2019, 171 persones van morir en 157 accidents mortals a les carreteres de Catalunya i per tant, l’excés de velocitat continua sent un tema important a tenir en compte a l’hora de reduir l’accidentalitat a les nostres carreteres. És feina de tots i totes contribuir-hi.

L’Ajuntament i la Policia local vetllen per una conducció segura i respectuosa.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 09:57