Sertrans trasllada l'activitat a Vilanova del Vallès

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 00:00

L'empresa col·laborarà amb el Servei d'Ocupació ofertant quatre llocs de feina.

La companyia de transport de mercaderies Sertrans ha anunciat que portarà la seva activitat a Vilanova del Vallès a partir del setembre del 2023 i té previst estar en ple rendiment a principis de l'any vinent. El trasllat suposarà una bona notícia pel sector industrial i econòmic de la localitat. L'empresa farà una col·laboració amb el Servei Local d'Ocupació per generar nous llocs de feina al municipi. 

La informació del procediment ha estat traslladada en una reunió el 21 d'abril entre l'alcaldessa, Yolanda Lorenzo; el regidor d'Empresa i Teixit Productiu, Sergi Ruiz; la tècnica del Servei Local d'Ocupació i una responsable de Recursos Humans de Sertrans. Segons l'acord de la trobada, la companyia buscarà personal al municipi en les àrees de formació i pràctiques formatives, prioritzarà els serveis d'empreses i professionals de Vilanova, i s'implicarà en activitats que es facin a la localitat.

Ara mateix busquen perfils per contractar de logística i transport. Concretament, de personal per conduir transport internacional amb tràiler C+E, comercials amb experiència al sector del transport i logística, mossos/es de magatzem amb carnet de carretons elevadors i operaris/es de tràfic.

Les persones interessades en les convocatòries poden ampliar la informació en les ofertes adjuntes a la notícia i poden contactar amb el Servei Local d'Ocupació a través del correu borsatreball@vilanovadelvalles.cat.

Darrera actualització: 27.04.2023 | 20:55