Segona passejada de marxa nòrdica per a gent gran

Dimecres, 1 de de desembre de 2021 a les 00:00

Unes 135 persones d'Alella, Barberà del Vallès, Manresa i Vilanova del Vallès van participar en la trobada d'aquest dimarts, 30 de novembre.

Vilanova del Vallès va ser ahir dimarts, 30 de novembre, el municipi amfitrió de la caminada emmarcada dins el Cicle de Passejades de Marxa Nòrdica per a la Gent Gran. Els municipis participants van ser Alella, Barberà del Vallès i Manresa, compartint amb més d’una vintena de vilanovins i vilanovines aquesta trobada esportiva.

L’alcaldessa Yolanda Lorenzo, i la regidora de Gent gran, Sara Iglesias, van donar la benvinguda als participants a l’esplanada de davant del Pavelló, on es va fer la recepció. Des d’allà, es va sortir a les 9.45 h per iniciar la caminada de 10 km, que va transcórrer pels voltants del riu Mogent, camps de conreu, Can Catafal, Can Cristòfol i, finalment, el nucli urbà. Com sempre, la sortida va estar supervisada per un equip mèdic amb ambulància. Després, es va retornar altra vegada al Pavelló per a fer el comiat a totes les persones participants al voltant de les 13.15 h.

La següent caminada del cicle es farà a Alella el proper 1 de febrer de 2022.

Darrera actualització: 02.12.2021 | 14:02

Imatges

Segona passejada de marxa nòrdica per a gent gran Segona passejada de marxa nòrdica per a gent gran