Se celebra l'Aplec de Santa Quitèria

Divendres, 19 de maig de 2023 a les 00:00

En concidir amb les eleccions municipals, la majoria d'actes se celebraran el 27 de maig.

L'Aplec de Santa Quitèria, de tradició centenària, se celebra durant el cap de setmana que precedeix el dilluns de Pasqua Granada, enguany el 28 de maig. Amb motiu de la coincidència amb la jornada d'eleccions municipals, la majoria d'actes programats es mouran al dissabte, 27 de maig.

La celebració començarà a les 12 h amb un concert del grup Xu-Wap Trio, al parc Fluvial. És una actuació emmarcada en el programa Viu el Parc, de la Diputació de Barcelona. La formació instrumental amenitzarà el matí amb cançons de jazz, bossa nova, swing i boleros. L'associació de Dones La Lluna oferirà un servei de barra amb vermut i pica-pica a preus populars.

La tradicional ballada de Santa Quitèria anirà a càrrec de l'Esbart Dansaire Rosa dels Vents. Serà a partir de les 18 h, davant del Centre Cultural. La Coral La Violeta i la formació convidada Societat Coral El Vallès de Ripollet tancaran la jornada amb un concert a les 18:45, al Centre Cultural.

Tots els espais estaran guarnits amb treballs manuals confeccionats per l'alumnat de les escoles Mestres Munguet - Cortés i La Falguera, en col·laboració amb l'associació de dones i les AFA dels dos centres.

La missa de Santa Quitèria és l'únic acte que es mantindrà el 28 de maig. Serà a les 12 del migdia, al Santuari. I l'endemà, el 29 de maig, es durà a terme la clàssica ballada de sardanes amb la Cobla Premià, a les 18 h, a la plaça del Centre Cultural.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 17:45