Se celebra la 3a edició dels Premis a l’Excel·lència del curs 2019-2020

Dissabte, 20 de febrer de 2021 a les 10:30

Aquest dijous, 18 de febrer a la tarda, va tenir lloc la 3a edició dels Premis a l’Excel·lència al Centre Cultural. Fins ara s’havia celebrat a la Biblioteca Contravent però per poder garantir les mesures Covid es va fer aquest canvi d’ubicació. D’aquesta manera hi va poder assistir la coral de l’IES, els premiats, els seus familiars i els docents de l’Institut. 

Aquests premis volen promoure i fomentar l’obtenció de les millors qualificacions acadèmiques i recolzar l’esforç i la dedicació dels joves.

L’objectiu de la convocatòria és el reconeixement a l’alumnat que obtingui les millors qualificacions (i és presentin als premis), mitjançant la concessió d’un premi econòmic valorat en 600 euros, els primers premis, i 400 euros per a cada un dels segons premis. 

Enguany es van rebre cinc sol·licituds als premis: tres al premi de la mitjana final de notes a l´acabament de la ESO i dos al premi de la fase general de les PAU. 

Els premiats van ser: 
-Primer premi de la mitjana final de notes a l´acabament de l'ESO, per l’alumne Ían Patón Vázquez, amb una nota de 9,68, de l’Institut de Vilanova del Vallès. 
-Segon premi de la mitjana final de notes a l´acabament de l'ESO, per l’alumne Iker García Belmonte, amb una nota de 9,16, de l’Institut de Vilanova del Vallès. 

-Primer premi de la fase general de les PAU per l’alumna Júlia Barquero Peiró, amb una nota de 7,7, de l’Institut de Vilanova del Vallès. 
-Segon premi de la fase general de les PAU per l’alumna Carla Torrents Piramuelles, amb una nota de 7,5, de l’Institut de Vilanova del Vallès.

Els premis als alumnes de l’ESO van ser entregats per l’alcaldessa del municipi, Yolanda Lorenzo, i Josep Garcia, director de l’institut i els premis als alumnes de les proves PAU van ser entregats per la mateixa alcaldessa i Oliver Giralt, secretari de l’Institut. 

L’alcaldessa i la regidora d’educació, Sara Iglesias, van recordar la importància de la cultura de l’esforç i van destacar el compromís dels docents dels centres públics del municipi, així com la seva dedicació i suport a l’alumnat.

 Al següent enllaç es pot veure l’acte sencer: https://www.youtube.com/watch?v=qN5e6J30dCg

Darrera actualització: 20.02.2021 | 10:42

Imatges