S’ampliaran les terrasses dels establiments de restauració durant la Festa Major

Dijous, 19 d'agost de 2021 a les 00:00

D’aquesta manera, es podran assegurar les mesures de prevenció, com ara mantenir la distància de dos metres amb altres bombolles de convivència.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha decidit, davant de les mesures aprovades per la Generalitat contra la Covid-19, ampliar l’àrea de les terrasses dels establiments de restauració de la vila durant la Festa Major. D’aquesta manera, es podran assegurar les mesures de prevenció, com ara mantenir la distància de dos metres amb altres bombolles de convivència.

Aquesta decisió afectarà, en alguns casos, al pas de vehicles. Així doncs, a la plaça dels Països Catalans, des del carrer de Pompeu Fabra a la Ronda Eixample, es prohibirà circular. Els vehicles que circulin pel carrer de Pompeu Fabra hauran de tornar pel mateix carrer ja que el pas i el gir a la dreta estaran tancats. Els propietaris del vehicles aparcats en bateria davant de la biblioteca els hauran de retirar. Es permetrà col·locar taules a tot el carrer.

A l’aparcament del davant del Passeig del Sorral, prop del carrer Jaume Ginestí, es permetrà posar taules als locals de restauració. Per tant, els vehicles no hi podran estacionar. El mateix passarà al carrer Mogent, arribant al carrer Sis de Desembre. Aquestes restriccions d’aparcament i pas de vehicles començaran dijous i s’allargaran fins al dimarts al matí.

Darrera actualització: 19.08.2021 | 13:32