S’allarga fins al setembre el servei de recollida extra d’andròmines

Dimecres, 14 de de setembre de 2022 a les 00:00

El termini per demanar recollides serà el dilluns de la mateixa setmana de la recollida.

Durant els mesos de juliol i agost, l’Ajuntament de Vilanova del Vallès ha reforçat el servei municipal de recollida d’andròmines amb una recollida mensual extraordinària amb l’objectiu d’oferir un servei gratuït que faciliti als veïns i veïnes del municipi les tasques de neteja de les llars, que són habituals durant els mesos d’estiu. Aquesta recollida extraordinària complementa el servei de recollida mensual ordinari que l’Ajuntament ofereix durant la resta de l’any, i coincideix amb el reforç al servei de neteja d’illetes de contenidors per minimitzar les males olors que l’Ajuntament ha impulsat durant els mesos d’estiu. 

Durant aquests mesos de juliol i agost s’han recollit 6.880 kg i 6.760 kg d’andròmines respectivament, que suposa aproximadament un 25% més de recollida que durant la resta de mesos de l’any. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit mantenir aquesta recollida mensual extraordinària d’andròmines també durant el mes de setembre. 

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès, doncs, duplica el servei de recollida d'andròmines amb dos serveis cada mes. Les properes recollides es duran a terme els dies 15 i 29 de setembre. Per poder sol·licitar el servei només heu de trucar al 93 572 92 31. El termini per demanar recollides serà el dilluns de la mateixa setmana de la recollida. 

Es recorda que: 

  • La recollida és de mobles i estris domèstics vells. En cap cas es recullen palets, gespa artificial vella, sacs de runes, etc. 

  • A partir d’ara tampoc es podran recollir aparells d’aire condicionats, neveres ni aparells de refrigeració pels gasos altament contaminants que emeten. Aquests sistemes han de ser retirats per les empreses que subministren els nous o s’han de dur a la deixalleria. 

  • La recollida de mobles i estris domèstics vells requereix obligatòriament la trucada d’avís prèvia. No es poden abandonar mobles i estris vells domèstics al carrer ni al costat dels contenidors. Aquests fets poden ser objecte d’obertura d’expedients sancionadors. 

Trobareu tota la informació a l’apartat de Serveis i Tràmits del web de l’Ajuntament. 

Darrera actualització: 14.09.2022 | 13:08