Resultats del Campionat de Catalunya de Bàdminton

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge 22 de maig s'ha disputat al Pavelló de Vilanova del Vallès.

S’han jugat les modalitats individual masculí i femení, dobles masculí, femení i mixtes de les categories s-9, s-13 i s-19, i s'han disputat 130 partits de gran qualitat que han fet passar una bona estona al públic assistent.

Pel que fa als més petits, en categoria s-9, en individual masculí va quedar primer classificat Biel Garrell i segon classificat l’Aleix Palacios, tots dos del club de Granollers. En individual femení, va guanyar la Melani Mena (Club de Lliçà de Vall) i la medalla de plata va ser per l’Ainhoa Serra (Club Bàdminton Torredembarra).

A la categoria s-13, va guanyar en individual masculí Magno Salas, del club de Granollers, i va quedar segon en Nil Leiva, també de Granollers. Quant a la modalitat individual femení, va guanyar la Mariona Ying Muñoz (AGE) i la Núria Serra (AGE) va ser segona en un disputadíssim partit a tres sets (19-21, 21-18 i 21-12).

En categoria s-19, es va poder presenciar partits espectaculars per part dels jugadors i jugadores que estan molt ben situats en el rànquing nacional espanyol, que juguen tornejos internacionals i formen part del programa Centre de Tecnificació i Alt Rendiment que te la Federació Catalana de Bàdminton en el CAR de Sant Cugat. En Jofre Comella va guanyar contra Hugo Ruz en un partit d’altíssim nivell a tres sets, que va durar 50 minuts (24-26, 23-21 i 21-17). Tots dos jugadors són del club de Granollers. La Marta González (AGE Granollers) va guanyar a l’Aina Urgell (CB Bellaterra) en un altre magnífic partit a tres sets (21-16, 20-22 i 21-12).

Els premis i obsequis van ser lliurats per l’alcaldessa Yolanda Lorenzo, la regidora d’Esports Sandra Álvarez i Glòria Reyner, la presidenta del club.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 15:09