Resultats de la 3a Prova del Circuit Català TTR de Bàdminton

Dimarts, 15 de de març de 2022 a les 00:00

Es va disputar el cap de setmana 5 i 6 de març al pavelló esportiu municipal.

Vilanova del Vallès va acollir la 4a Prova del Circuit Català de Bàdminton puntuable pel rànquing estatal (TTR) organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton, amb la col·laboració del Club Bàdminton Vilanova del Vallès i de l’Ajuntament. Es van jugar les modalitats individual masculí, individual femení, dobles masculí, dobles femení i dobles mixtes i els nivells B, C, D, s-9 i TTR (n8) absolut, sènior, sub-19, sub-17, sub-15, sub-13 i sub-11. En total, hi van participar uns 140 jugadors/es d'arreu de Catalunya i alguns  provinents de Binèfar i Osca. Es van fer al voltant de 200 partits.

El dissabte es van fer les competicions de Junior s-9  i les puntuables al rànquing nacional TTR (n8) s-11, s-13, s-15 , s-17 i s-19 en individuals i dobles. Aquest dia una quinzena de jugadors i jugadores de l’Escola de Bàdminton del club de Vilanova van participar en el campionat obtenint molt bons resultats:

  • Pau Anton (9 anys) - 2n classificat en la categoria individual s11
  • Andy Rama (11 anys) - 1r classificat en la categoria individual s13-Plata
  • Aleix Duran (13 anys) – 2n classificat categoria individual s15-Plata.

En dobles, la parella formada per Ariant Montes i Inés Lozano (13 anys) van quedar 1rs classificats en la categoria DX-s15 (puntuable TTR) i la parella formada per Xavier Moreno i María Camacho (17 i 13 anys respectivament) van guanyar la medalla de plata en la categoria DX-s19 (TTR). 

El diumenge es van fer les competicions Absolut B, C, D i les puntuables TTR (n8) Absolut i Sènior.  A la categoría TTR Absolut es van imposar Mihir Palande (Bellaterra) i Marina Solano (Osca) als individuals. Alfons Beltran (Bellaterra) i Abel Hernández (Bellaterra) van vèncer en la categoria dels dobles masculins; i Berta Gascón (Granollers) i Marina Solano (Osca), en els femenins. El triomf en els dobles mixtes va ser per Armand Rodríguez (Granollers) i Marina Solano (Osca), i la plata per la parella formada per Adrià Valenzuela (entrenador de l’escola de bàdminton del club) i la Berta Gascón (Granollers), exjugadora del club vilanoví.

Els jugadors locals van obtenir bons resultats en diferents categories: la Mireia Fernàndez (també entrenadora club) i la Júlia Fierro van guanyar la medalla de plata en la categoría DFB-C; Eduardo Delcid va quedar 2n classificat en la categoria IMD i 2n classificat en la categoria DXB-C formant parella amb la també jugadora local Glòria Reyner; finalment, Miguel Angel Vega va quedar 4t en la categoria IMC.

Els premis van ser lliurats per l’alcaldessa Yolanda Lorenzo, la regidora d'Esports Sandra Álvarez, el president de la Federació Catalana Rafael Lucas i pels membres de la junta directiva del club.

Les dues jornades es van desenvolupar amb total normalitat i el públic va poder tornar a omplir les grades, un fet que no es feia des de l'inici de la pandèmia.

Pots consultar el llistat complet dels guanyadors a l'enllaç següent: https://www.badminton.es/sport/winners.aspx?id=D788F095-A44B-46E0-8275-AD2281243304

Darrera actualització: 15.03.2022 | 14:37