Representes Vilanova del Vallès esportivament, culturalment o socialment?

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 08:00

A l’Ajuntament ens agradaria conèixer el teu projecte: ens l’expliques?
Si ets una persona que participes en campionats esportius, ets part activa d’un projecte cultural o estàs implicada en una iniciativa social, ens agradaria que ens enviessis un correu electrònic a comunicacio@vilanovadelvalles.cat per explicar-nos-el. 

 

Cada vilanoví o vilanovina és una peça important en el nostre municipi. Cadascú de nosaltres fa un paper significatiu, ja sigui com a persona, com a entitat o com a empresa. No obstant això, en algunes ocasions l’Ajuntament no coneix tota la tasca d’ambaixadors i/o representants esportius, culturals o socials que feu dins del mateix municipi o en altres indrets.

Per exemple, alguns de vosaltres heu tingut bons resultats esportius amb disciplines que practiqueu dins o fora de Vilanova; altres heu escrit una obra de teatre o un llibre o potser sou membres d’una entitat que treballar per a la igualtat d’oportunitats, per posar alguns exemples. 

Us encoratgem a escriure’ns i explicar-nos els vostres projectes si en alguna ocasió creieu que estaria bé compartir-los. Us obrim una finestreta tant al Facebook com a la web municipal per tal que Vilanova del Vallès pugui gaudir dels vostres “pòdiums”  particulars. 

Caldria que ens enviéssiu una fotografia així com un text amb un màxim de 20 línies (si és possible).  

 

Darrera actualització: 10.10.2018 | 10:34