Repensem l’Spai Jove!

Dimecres, 15 de de juny de 2022 a les 11:00

Si tens entre 12 i 29 anys, respon l'enquesta sobre l'Spai Jove. Volem saber la teva opinió!

L’Spai Jove ha començat a dissenyar un Pla de dinamització amb l’objectiu d’acostar l’equipament a tots els joves del municipi, millorar aspectes claus com la comunicació o la detecció d’interessos i així poder satisfer les demandes del jovent vilanoví. A més, es vol potenciar l’equipament com un espai de participació juvenil, on els i les joves puguin crear i dur a terme els seus projectes de forma autònoma, però amb l’acompanyament del servei de joventut.

En aquests propers dies, tots els i les joves del municipi podran contestar una enquesta ràpida, en què podran aportar la seva opinió sobre com es vol que sigui l’Spai Jove en els propers anys. Totes aquestes opinions es recolliran i s’utilitzaran per elaborar el Pla de dinamització de l’Spai Jove

Per elaborar el Pla de dinamització, també es realitzaran tres tallers participatius amb joves del poble i 6 entrevistes a agents clau del municipi en l’àmbit de joventut.

Amb tota la informació recollida en les enquestes, en les sessions participatives i en les entrevistes, s’elaborarà el pla de dinamització amb el que es pretén obrir l’equipament als interessos de tots els joves del municipi, coincidint amb el canvi d’ubicació d’aquest.

Si tens de 12 a 29 anys, respon l'enquesta a: https://forms.gle/eDQqkzr57KGK6Pd29

Darrera actualització: 15.06.2022 | 12:29