Punt i final a una Festa Major diferent!

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament vol agrair a tots els veïns i veïnes el comportament exemplar i a les entitats, persones i associacions organitzadores tota la bona feina feta durant aquests dies.

La Festa Major 2021 de Vilanova del Vallès ha arribat a la seva fi i ho ha fet després de 5 dies intensos, plens d’activitats per a tots els públics. Des del pregó del dijous 18 d’agost a la tarda fins al piromusical d’aquest dilluns, dia 23, hi ha hagut molts actes que han comptat tots amb una molt bona resposta per part dels vilanovins i vilanovines. La millor prova és que pràcticament en tots els actes s’han esgotat les reserves d’entrades! I això, en una edició que no ha estat gens fàcil.

La pandèmia no ha permès fer algunes activitats tradicionals i organitzar una Festa Major com era habitual abans d’aquesta situació sanitària, però tota la feina feta per la comissió de Festa Major, els treballadors municipals, Policia Local, neteja, brigada municipal, regidories, Protecció Civil, entitats i associacions col·laboradores amb la Festa Major, ha permès poder celebrar-la de la millor manera que es podia. Per aquest motiu, volem fer un enorme agraïment públic a totes les persones que han ajudat a tirar endavant aquesta Festa Major. Moltes gràcies!

Esperem, de tot cor, que la Festa Major del 2022 sigui ja absolutament normal!

Visca la Festa Major de Vilanova del Vallès!

Darrera actualització: 24.08.2021 | 14:53