Protecció Civil ajuda a la residència Gaudí de Sant Fost

Dimecres, 18 de de maig de 2022 a les 00:00

Un incendi produït aquest dimarts a la tarda en un quadre elèctric del carrer Antoni Gaudí de Sant Fost va deixar la residència sense llum i Protecció Civil va ajudar a mobilitzar tots els residents cap a les seves habitacions.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vilanova del Vallès ha tornat a demostrar un cop més que és de gran ajuda quan se la necessita. Ahir dimarts, 17 de maig, a la tarda, la Coordinadora Operativa d'associacions de Protecció Civil va alertar que un incendi en un quadre elèctric del c. Antoni Gaudí de Sant Fost de Campsentelles havia deixat sense subministrament elèctric la residència Gaudí. En saber-ho, agents de Protecció Civil de Vilanova del Vallès s'hi van desplaçar per ajudar en totes les tasques necessàries. Un cop allà, van ajudar a mobilitzar els residents a les seves habitacions, ja que no hi havia llum i, per tant, no funcionaven els ascensors.

Segons ha informat Protecció Civil, mitjanit (al voltant de les 0.22 h) el servei de subministrament elèctric va quedar restablert de forma temporal, a l'espera de fer la reparació definitiva.

Moltes gràcies, un cop més, per la vostra ajuda immensa!

Darrera actualització: 18.05.2022 | 14:38

Imatges

Protecció Civil ajuda a solucionar un incendi a una residència de Sant Fost Protecció Civil ajuda a solucionar un incendi a una residència de Sant Fost Protecció Civil ajuda a solucionar un incendi a una residència de Sant Fost