Prop de 150 participants al VIII Embukai d’Aikido!

Dimarts, 14 de de juny de 2022 a les 00:00

Es va fer dissabte passat, 11 de juny, al pavelló municipal d'esports.

El matí del dissabte 11 de juny es va celebrar la vuitena edició  de l’Embukai al pavelló municipal d’esports de Vilanova del Vallès. Prop de 150 participants van assistir des de diferents escoles i Dojos d’arreu de Catalunya. A banda de l'Aikido, aquest any especialment s’ha volgut donar a conèixer els “tambors japonesos” anomenats Taiko que van dinamitzar durant tot l’acte les diferents exhibicions, i un instrument musical tradicional japonès que ja s'havia tingut en edicions anteriors: el Shamisen.

Al matí, l’alcaldessa i els regidors, com cada any, van rebre el cònsul de Japó de Barcelona i la seva dona que portava el vestit tradicional japonès, el kimono. Els nens i nenes també van tenir un paper destacat, mostrant el que han anat aprenent de l’art marcial tan amb les “espases” com en la lluita “cos a cos”. I al finalitzar cada exhibició,  es va fer entrega d’un diploma i un obsequi a tots els participants, nens i nenes i adults, en agraïment a la seva participació.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 12:08

Imatges

 Prop de 150 participants al VIII Embukai (exhibició) d’Aikido!  Prop de 150 participants al VIII Embukai (exhibició) d’Aikido!