Projecte Ocupació Juvenil Anem per Feina 2023

Dimecres, 26 de juliol de 2023 a les 00:00

Aquest mes de juliol des de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès s’han organitzat dos formacions per a joves entre 16 i 22 anys que busquen la seva primera feina. Aquestes accions formatives s’organitzen en el marc del programa Anem Per Feina des de les àrees de Joventut i Ocupació.

En aquesta ocasió, vuit joves van participar en el curs, de 20 hores, d’Auxiliar de Magatzem i van poder fer una sessió pràctica al magatzem de la brigada municipal.

En el curs d’ajudant de cambrer/a  van participar 8 alumnes i a més de la part teòrica van poder fer una sessió pràctica al Restaurant Mas de Sant Lleí.

Finalment i per complementar la formació es va fer un taller de currículum, tècniques de recerca de feina i drets laborals per tal de donar eines als joves per a la incorporació al mercat laboral.

Aquestes accions se sumen a altres que l’Ajuntament porta a terme que permeten als joves adquirir noves competències amb la voluntat d’afavorir la posterior incorporació al mercat laboral d’una forma estable i duradora en el temps.

Darrera actualització: 26.07.2023 | 10:26

Imatges