Primer concurs de dibuix manga de Vilanova

Dilluns, 31 d'octubre de 2022 a les 00:00

T’agrada el manga? Doncs no t’ho pensis i participa al primer concurs de dibuix manga que organitza Spai Jove de Vilanova del Vallès.

Els objectius del concurs de dibuix són estimular el dibuix i fomentar la participació juvenil. Els dibuixos poden ser de qualsevol estil de manga, però obligatòriament han d’estar fets en format DIN-A3 o DIN-A4 o cartolina orientació horitzontal o vertical, tècnica lliure i en blanc i negre o color.

Els participants han de tenir entre 12 i 29 anys. I les obres s’han de presentar a l’Spai Jove dins un sobre que a l’exterior només contingui el títol del dibuix i un altre sobre interior que contingui les dades del participant: nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte. Les persones menors de 14 anys necessiten autorització expressa de pare/mare o tutor/a legal. Per tant, s’afegirà, dins del sobre de les dades, un document d’autorització.

El termini d’entrega serà fins el divendres 18 de novembre.

El premi serà pel dibuix més votat per jurat popular, en un acte que es portarà a terme el 23 de novembre. I el guanyador rebrà 2 entrades pel 28è Saló del Manga, que se celebrarà del 8 a l’11 de desembre de 2022 a Barcelona.

Consulta les bases en el document adjunt.

Darrera actualització: 31.10.2022 | 17:31