Primer Concurs d'Aparadors a Vilanova del Vallès!

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

Amb la intenció de col·laborar amb l’impuls del comerç i l’arribada de l’època nadalenca, l’Ajuntament de Vilanova del Vallès convoca el Primer Concurs d’Aparadors. 

Arriba el primer Concurs d'Aparadors a Vilanova del Vallès amb l'objectiu de premiar el treball dels comerciants que donen ambientació nadalenca als seus aparadors, impulsar l'activitat econòmica i promocionar el teixit econòmic i comercial del municipi. La participació és oberta a tots els establiments d'àmbit comercial, empreses de serveis i de restauració de Vilanova del Vallès.

Com no pot ser d'una altra manera, la temàtica del concurs versa sobre "la festivitat nadalenca" i ha de reflectir l'esperit nadalenc en els mateixos aparadors. En aquest sentit, el termini d'exposició serà, com a mínim, de l'1 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024 i el jurat realitzarà les visites a tots els participants dintre d'aquest termini. El veredicte del jurat i de la votació de la ciutadania així com el lliurament de premis es farà públic durant el mes de gener.

Les inscripcions són gratuïtes i poden formalitzar-se fins al 22 de novembre de 2023, enviant les dades al correu electrònic dinamitzacioeconomica@vilanovadelvalles.cat.

Podeu consultar les bases, el funcionament del concurs, els premis i tots els altres detalls al document adjunt a aquesta nota.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 17:59