Presentació del Pla Local d'Educació de Vilanova del Vallès 2022-26

Divendres, 6 de gener de 2023 a les 09:00

Dijous 12 de gener, de 17.30 a 19 hores, a Cal Trempat.

Després de mesos de treball conjunt entre diferents àrees de l'Ajuntament i amb la col·laboració i participació d'entitats municipals, teixit comercial, centres educatius tant les direccions com les AFAS/AMPAS dels mateixos centres, ja tenim el Pla Local d'Educació finalitzat i aprovat per Ple Municipal.

El Pla Local ha de ser una eina que ha de servir per definir quin és el model educatiu que es vol al municipi. Aquest Pla  treballarà per donar resposta a totes les etapes vitals dels Vilanovins i Vilanovines. El Pla és un document que articularà als diferents agents socials i institucionals del municipi.

Tant l'elaboració de l’informe de diagnosi, com la planificació de les accions estan proposades des de diferents mirades municipals, i impliquen el compromís i la responsabili­tat de la societat per al seu compliment i assoliment d’objectius.

Aquest pròxim dijous 12 de gener, de 17.30 a 19 hores, a la Sala Polivalent de Cal Trempat, es portarà a terme la presentació d'aquest Pla Local d'Educació on tothom qui vulgui podrà venir i participar-hi.

En aquest acte s’explicarà com s’ha portat a terme el Pla, quins són els eixos estratègics de les accions planificades i de quina manera es pot participar en la seva execució.

Darrera actualització: 11.01.2023 | 12:52