Presentació de les activitats extraescolars de les escoles

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquest proper divendres 17 de setembre, de 16.45 a 17.45 h, s'instal·larà un punt d’informació a la plaça del Centre Cultural.

Les Associacions de Famílies d'Alumnes de l'Escola La Falguera i l'Escola Mestres Munguet-Cortés han preparat un punt d'informació per presentar totes les activitats extraescolars dels dos centres de cara al curs 2021-2022 que tot just ha iniciat aquesta setmana. Hi haurà diferents punts d’informació en què es facilitarà tota la informació necessària, com els horaris, preus, talleristes o els detalls més bàsics de cada activitat perquè les famílies puguin decidir quines són més adequades o atractives per cada fill/a. També es resoldran tots els dubtes i qüestions que es puguin plantejar. Totes les activitats estan obertes a tots els infants del municipi, estiguin o no escolaritzats a les escoles mencionades.

El punt d'informació serà aquest mateix divendres, dia 17 de setembre, a la plaça del Centre Cultural. Començarà a les 16.45 h i està previst que finalitizi prop de les 17.45 h.

Vine i informa’t de les propostes que les AFA han preparat per a les activitats extraescolars!

Darrera actualització: 15.09.2021 | 12:26