Petits canvis en les restriccions a Catalunya una setmana més, a partir d’aquest dilluns 8 de març

Diumenge, 7 de març de 2021 a les 16:05

A partir d’aquest dilluns, 8 de març, i durant set dies, hi haurà alguns petits canvis en les restriccions per frenar la Covid-19. Entre les principals novetats, hi ha la flexibilització de l’horari de la restauració: bars i restaurants de Catalunya podran obrir a partir de les 7:30 hores i fins les 17 hores. També hi ha canvis en el lleure, l’esport, l’educació i la cultura. 

Extraescolars per adolescents i presencialitat a la universitat
Els infants i joves de més de 12 anys podran tornar a fer extraescolars. És a dir, es recupera el lleure per als àmbits de Secundària, FP i Batxillerat, així com de les competicions d’esport federat per a majors de 16 anys. També s’amplia la presencialitat a les universitats amb una restricció del 30 % de l’aforament.

Pel que fa a la gent gran, també s’han anunciat canvis. Els centres cívics podran reprendre les activitats a l’aire lliure per majors de 60 anys. 

A banda, museus, galeries d’art, sales d’exposicions, arxius i biblioteques podran celebrar actes culturals. Concretament es poden fer activitats culturals amb públic al 50 %.

Vestidors esportius oberts
Es podran obrir els vestidors dels equipaments esportius -que fins ara només podien utilitzar els usuaris de les piscines-.

Darrera actualització: 07.03.2021 | 16:05