Participa en el desenvolupament del Pla Local de Salut!

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 00:00

El dimecres 24 de novembre, a les 18 h, s'organitza un taller participatiu en el marc de la fase de diagnosi.

Des de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès s'està impulsant el Pla Local de Salut del municipi, amb l'objectiu de desenvolupar el full de ruta dels pròxim anys per a millorar la salut i benestar del poble. Actualment ens trobem en la fase de diagnosi, en què l’objectiu és recollir i escoltar una gran diversitat de veus que expliquin, des de la seva percepció, què suma salut i benestar a Vilanova i quines necessitats o problemes afecten a la salut i benestar de la població.

Entre altres accions ja en marxa, s'estan organitzant tallers participatius amb persones que viuen i/o treballen a Vilanova, així com amb entitats del poble. En aquest sentit, s'ha organitzat un taller que tindrà lloc el pròxim dimecres 24 de novembre, de 18.00 a 20.00 h a Cal Trempat, i en el qual es convida a tothom a participar. Les vostres percepcions són essencials per a la elaboració d’aquest Pla. Us necessitem!

Per tal de poder gestionar l’aforament, cal confirmar l'assistència al correu electrònic plalocalsalut@vilanovadelvalles.cat.

A més, recordem que també hi ha una enquesta oberta a tota la poblacióhttps://ubpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eKEo0VM66cK2f0a

Darrera actualització: 12.11.2021 | 08:02