Orienta't bé i tria la teva trajectòria formativa

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 18:40

L'Ajuntament estrena aquest mes d’abril un apartat a la pàgina web municipal d'Orientació a les Transicions Educatives adreçada a persones joves, famílies i docents

Una de les actuacions principals del Programa d'Acompanyament a la Transició Escola Treball impulsat per quatre àrees municipals (educació, ocupació, joventut i serveis socials) amb la complicitat de l'Institut Vilanova del Vallès és la d'informar i orientar bé a totes les persones joves que en els propers mesos han de prendre decisions respecte la seva trajectòria formativa i el seu futur.

La nova pàgina informa tant de l'oferta formativa com dels serveis existents al nostre poble i a la comarca que ofereixen un acompanyament als joves abans de decidir o en qualsevol moment de la seva trajectòria. Ho podreu trobar aquí. 

Efectivament, moltes persones joves poden necessitar, en qualsevol moment de la seva trajectòria formativa, un suport professional i personalitzat on poder plantejar preguntes, expressar les seves pors, o bé adreçar-s'hi per conèixer detalls i requisits de qualsevol dels estudis a triar: cicles de formació professional, carreres universitàries, què fer en cas de no haver obtingut el certificat de secundària, què fer en cas de no encaixar en el Batxillerat o en un Cicle, què són els PFI, etc.

Si tens més de 16 anys, informa't aquí sobre què i com pots seguir estudiant per formar-te una trajectòria que et porti allà on vols anar. 

Demana'ns informació: Spai Jove: spaijove@vilanovadelvalles.cat // @spaijove
Servei local d'ocupació: borsatreball@vilanovadelvalles.cat

 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 21:15