Obertura de la pisicna municipal. Del 21 al 30 de juliol l’accés serà gratuït per a tots els vilanovins i vilanovines

Dimecres, 19 de juliol de 2023 a les 15:00

El proper divendres 21 de juliol s’obrirà la piscina municipal.

El govern va prendre aquesta decisió el passat dimarts, reunit per aquesta i d’altres qüestions urgents i transcendentals. La decisió s’ha pres una vegada s’han solucionat pràcticament el 75% dels defectes existents al llarg d’aquestes darreres 3 setmanes des de l’entrada, el passat 20 de juny, del nou govern i que va obligar a suspendre l’obertura prevista pel dia 23 de juny.

Des de l’ajuntament s’ha estat treballant a contrarellotge per esmenar defectes importants per la posada en marxa de les instal·lacions. L’equip de govern ha prioritzat garantir la seguretat de tots els vilanovins i vilanovines i s’ha assegurat que aquesta estigui mínimament en plenes condicions pel seu gaudi i al mateix temps lamenta profundament la situació generada a causa d'una promesa d’obertura pel dia 23 de juny.

Durant la primera setmana en funcionament i fins al 30 de juliol l’entrada serà gratuïta per a tots els vilanovins i vilanovines. La piscina s’obrirà al 50% d’aforament, i se seguirà treballant per esmenar tot allò que encara manca per estar operativa al 100%. 

Els infants del casal d’estiu de Vilanova podran gaudir el mateix divendres de la piscina municipal. L’ajuntament ha posat a disposició del casal un servei d’autobús per poder desplaçar-se a les instal·lacions donada la llunyania amb el nucli urbà.
 

Aprofitem l'ocasió per agrair l’esforç realitzat pels treballadors/es i tècnics i tècniques de l’ajuntament, que han treballat per poder garantir una obertura segura i en condicions. 

Aspectes a tenir en compte:

  • S’han esmenat els defectes amb l’informe de legionel·la a data 19/7/23
  • No es podrà trepitjar el total de l’espai de la gespa perquè es va plantar massa tard i no dona temps a créixer i ser utilitzada
  • S’han detectat fuites d’aigua reparades amb massilla. Per substituir el desperfecte no es pot fer amb la piscina plena.
Darrera actualització: 19.07.2023 | 15:28

Imatges