Obert el termini per sol•licitar les subvencions per a habitatges buits

Dijous, 15 de de setembre de 2022 a les 00:00

Per a més informació les persones interessades poden adreçar-se a Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

Aquesta setmana s’ha obert el termini per sol·licitar les subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer a través de la Borsa Comarcal. Aquest termini acabarà el dia 3 d’octubre, i per aquesta edició s’ha duplicat el preu de la subvenció, que pot arribar als 3.000 € per persona i habitatge. Les subvencions es poden sol·licitar presencialment a la seu del Consell Comarcal o bé telemàticament.

Aquesta convocatòria és impulsada pel Consell Comarcal i amb ella es vol incentivar el lloguer d’habitatges de la comarca que es troben buits. Amb les subvencions, dirigides a persones físiques o jurídiques que siguin propietàries d’habitatges desocupats situats a municipis de la comarca, es pretén incentivar l’ús d’aquests pisos perquè hi puguin entrar llogaters.

Per incentivar el lloguer d’aquests habitatges que es troben buits es vol fer a través de la Borsa comarcal de Lloguer, gestionada per l’Oficina Comarcal d’Habitatge. L’import màxim de la subvenció per persona i habitatge correspon al 80% de les despeses subvencionables acceptades, IVA exclòs, amb un topall de 3.000 € per habitatge.

En aquesta edició s’ha destinat gairebé el doble de subvencions que l’any passat, amb un total de 19.261,25 €.

Darrera actualització: 15.09.2022 | 07:36