Obert el període de sol·licituds per la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA)

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00

El termini estarà obert fins el 21 d’octubre a les 14 hores.

El Departament de Drets Socials ja ha obert la convocatòria d’aquest any 2021 per a la concessió de la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). Es tracta d’un ajut que té com a objectiu contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries a fi de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

En poden ser beneficiàries les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits que s'especifiquen al web: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/index.html?documentId=910413.

El termini per presentar les sol·licituds és el dia 21 d’octubre de 2021, a les 14 hores, i es poden formalitzar a https://dretssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Prestacio-datencio-social-a-les-persones-amb-discapacitat-PUA?category=, o a les dependències del Departament de Drets Socials http://treballiaferssocials.gencat.cat/registres.

Per a més informació, es pot contactar amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament al telèfon 93 845 92 77 (ext 3) o a serveissocials@vilanovadelvalles.cat

Darrera actualització: 23.09.2021 | 12:04