Nova il·luminació al Passeig del Centenari

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 19:30

El proper dilluns 8 de març s’iniciaran les tasques de substitució de les llumeneres del Passeig de Centenari. La il·luminació d’aquesta zona es va concebre, en un inici,  com a un enllumenat vial per donar servei a una carretera i amb el temps aquesta travessia ha esdevingut una pas important dins del nucli urbà. 

Les llums actuals estan concebudes per enllumenar carreteres i ja estan arribant a la fi de la vida útil. Per aquesta raó el proper dilluns s’iniciarà la substitució de les llums per unes de noves de tecnologia led. D’aquesta manera, es millorarà el confort visual, es disminuirà el consum elèctric i la contaminació lluminosa i, sobretot, s’aconseguirà una millora notable en la continuïtat del servei. A més a més, es realitzarà un important canvi en la fisonomia de la columna: el llum que dona servei a la vorera es baixarà d’alçada per acomodar la il·luminació.

Per realitzar les tasques caldrà reservar, de forma seqüencial, les zones d’aparcament del Passeig del Centenari. Aquest divendres se senyalitzaran per a la reserva d'espai els primers trams (taronja i groc), per realitzar els treballs dilluns 8 de març (tram taronja) i dimarts 9 (tram groc). Posteriorment s’aniran canviant les llumeneres fins a arribar a la cruïlla amb el carrer 11 de Setembre.

Darrera actualització: 02.03.2021 | 22:52