Nou programa d’ajuts a la digitalització per empreses i autònoms

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 17:00

L’Oficina Accelera PYMES serà un espai físic i virtual. 

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès col·labora amb l'oficina Accelera PYMES - Programa d’ajut a la digitalització d’empreses i autònoms, 100% subvencionat pels fons NextGeneration EU, que té com a objectiu ajudar en la digitalització de petits negocis

Es tracta d’un espai físic i virtual en el qual s’oferirà ajuda i assessorament a petites i mitjanes empreses, així com a treballadors autònoms, sobre els avantatges de l'aplicació de noves tecnologies als negocis i les metodologies innovadores que podrien incorporar als seus processos per optimitzar-los. 

L’oficina comptarà amb serveis de diagnosi digital, assessorament personalitzat, seminaris de sensibilització, tallers de networking, píndoles de coneixement, una oficina d’atenció virtual i informació i ajuda en la tramitació d’ajuts. 

Per participar en el programa cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès a través del correu promocioeconomica@vilanovadelvalles.cat. Des del servei es passarà el contacte a l’Oficina PYME per iniciar el procés de digitalització. 

Darrera actualització: 24.02.2023 | 17:47