Nou curs del cicle de passejades "A cent cap als 100", per a majors de 55 anys

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 09:30

La primera sortida serà el 20 de novembre a Palau-solità i Plegamans

Un any més, l’Ajuntament se suma al cicle de passejades “A cent cap als 100”, dirigit a majors de 55 anys i promogut per la Diputació de Barcelona. El projecte ofereix la possibilitat als participants de visitar diversos municipis i fer caminades accessibles i fàcils pels seus entorns, i així conèixer la geografia de cada poble i socialitzar amb persones d’altres indrets.

Aquesta iniciativa permet, cada any, participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen part del grup d’intercanvi. Finalment, al maig, es fa una jornada final de cloenda que aglutina tots els grups i equips d’intercanvi en un acte col·lectiu. Aquests municipis d’intercanvi enguany són: Palau-solità i Plegamans, Santpedor i Vilanova i la Geltrú. La primera sortida serà el 20 de novembre a Palau-solità i Plegamans, la segona a Santpedor (21 de gener del 2020), la tercera serà a Vilanova del Vallès (25 de febrer del 2020) i la darrera a Vilanova i la Geltrú (8 d’abril del 2020). Pel que fa a la trobada final de curs serà al maig i encara cal concretar dia i municipi de realització.

Caminades de marxa nòrdica a Vilanova, cada dimarts

El passat 1 d’octubre es va fer la primera caminada de marxa nòrdica de la nova temporada 2019-20 (d’octubre a maig) amb la participació d’una quinzena de persones. La durada, igual que l’any passat és de 3 hores (9h a 12h), amb inici i final al Pavelló d’Esports Municipal. El grup de caminades està obert a tothom que hi vulgui participar i per inscriure’s només cal anar a la recepció del Pavelló.

Per més informació, us podeu dirigir al telèfon 93 845 84 29 o escrivint a l’adreça electrònica esports@vilanovadelvalles.cat.

Darrera actualització: 14.10.2019 | 09:31