Nou accident mortal a la BV-5159

Dijous, 7 de d’abril de 2022 a les 00:00

Se suma al viscut el passat 19 de febrer a la mateixa carretera en què s'hi van veure implicats quatre joves.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès lamenta un nou accident mortal a la BV-51-59. Un veí de 61 anys de Montornès del Vallès va perdre la vida aquest dimecres a la nit a la coneguda com a la carretera de Valldoriolf. El desenllaç fatal es va produir en impactar frontalment la moto que pilotava amb un turisme al PK4,5. El conductor del turisme, que va haver de ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), va ser donar d’alta de seguida.

La Policia Local de Vilanova del Vallès va desplaçar-se ràpidament fins al lloc dels fets per activar el Servei d'Emergències Mèdiques i així, posteriorment, treballar de la mà de les 5 patrulles de Mossos d’Esquadra, 4 ambulàncies i 2 dotacions de Bombers que van anar arribant al lloc de l'accident.

Nou accident fatídic a la BV-5159

Aquest accident mortal se suma al del dissabte 19 de febrer en què 4 joves de 17 a 20 anys van xocar amb el seu turisme contra un arbre a la mateixa carretera de Valldoriolf, i un d’ells va perdre la vida.

Màxima precaució al volant

Des de l'Ajuntament volem fer una crida a la conscienciació per part de tothom a posar tots els sentits a la carretera quan conduïm. Si evitem les distraccions, mantenim sempre l'atenció a la carretera i respectem els límits de velocitat, podem intentar evitar el màxim d'accidents possibles.

Darrera actualització: 11.04.2022 | 16:00