Mossos i la Policia Local es reuneixen per millorar la seguretat a Vilanova

Dilluns, 9 de desembre de 2019 a les 15:10

El passat 4 de desembre es va celebrar la Junta de Seguretat Local que té lloc, anualment, al municipi. En aquesta ocasió, l’alcaldessa del municipi, Yolanda Lorenzo; el regidor de Governació, Sergi Ruiz; el sergent de la Policia Local, Carles Matamala i el caporal de la Policia Local, Joan Fernández.

La reunió també va comptar amb el Director General del Departament d’Interior de la Generalitat, Jordi Jardí; amb l’intendent de l’ABP de Granollers, Enric Garcia i el Sots cap i sergent de Seguretat Ciutadana de l’ABP de Granollers, Carlos Corbacho.

Altres assistents van ser l’Adjunt al Cap d’Oficina del Delegat del Govern a Catalunya, Martí Rovira; el tinent de la Guardia Civil, Roche Rodríguez i el Sergent 1. Cap de la Guardia Civil de Canovelles, Ignacio Javier.

Els temes tractats van ser un anàlisis de l’any policial, la previsió de millores de cara al 2020 i la coordinació en matèria de seguretat a Vilanova. També es va demanar una col·laboració més estreta entre els dos cossos policials (Mossos d’Esquadra i Policia Local), així com el suport de seguretat durant els actes de la festa Major, degut a la major afluència de públic.

Darrera actualització: 09.12.2019 | 15:30