Montse Pascual, guanyadora del segon Concurs d’Instagram de Nadal

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 19:55

La segona edició del Concurs d’Instagram de Nadal, que es va del 20 de desembre al 6 de gener, ja té fotografies guanyadores.

Sota l’etiqueta #Nadal2019ViuVdV es van publicar una trentena de fotografies que optaven al premi a millor fotografia en color i millor fotografia en blanc i negre.

Montse Pascual (@moonpas) ha guanyat les dues categories, tant la de millor imatge en blanc i negre com la de millor foto en color.  

Moltes fotografies han quedat excloses del concurs ja que a les bases s’especificava que les fotografies havien d’estar etiquetades amb l’etiqueta de #Nadal2019ViuVdV i també s’havia d’etiquetar a l’ajuntament (@vilanovadelvalles) i moltes imatges només tenien una de les dues etiquetes.

La guanyadora gaudirà d’un àpat per a quatre persones al restaurant Can Farigola i un lot de llibres de la col·lecció municipal.  

L’entrega de premis serà el dijous 30 de gener a l’Ajuntament.

Des del consistori recomanem llegir les bases completes del concurs de cara a futures edicions per evitar aquests malentesos i agraïm la participació i col·laboració de tots els/les participants.

Darrera actualització: 23.01.2020 | 19:59