Molt bon paper d'Abril i Marina Navarro al campionat d'Espanya d'hivern de natació artística

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 00:00

Les dues vilanovines van competir-hi el cap de setmana 13-14 de març en categories aleví i infantil, respectivament.

Abril Navarro i Marina Navarro, veïnes de Vilanova del Vallès, van aconseguir bons resultats en el darrer campionat d'Espanya d'hivern de natació artística. El torneig, que es va disputar el cap de setmana 13 i 14 de març a Lloret de Mar, va deixar molt bon regust de boca per a les dues vilanovines que competeixen pel Club Natació Granollers.

En primer lloc, Abril Navarro competia en categoria aleví i va aconseguir ser subcampiona en figures i també subcampiona d'Espanya en Combo.

D'altra banda, la Marina Navarro va proclamar-se campiona d'Espanya en Combo en categoria infantil, mentre que en figures va aconseguir una més que meritòria 12a posició, en una competició amb 316 noies.

Des de l'Ajuntament, volem felicitar tant a l'Abril com a la Marina per aquests magnífics resultats i les volem animar a seguir competint d'aquesta manera!

Darrera actualització: 23.03.2021 | 12:47