Millora de l’enllumenat públic al nucli urbà

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 00:00

El proper 29 de novembre s’iniciaran les obres de millora del sistema d’enllumenat del nucli urbà, que duraran aproximadament 5 setmanes.

Dilluns vinent, dia 29 de novembre, començaran les obres per a modernitzar el sistema d’enllumenat del nucli urbà. Els treballs, que permetran posar fi a les fallides de funcionament que patien alguns punts, consistiran en la substitució de parts del cablejat que distribueix l’energia als fanals i en la creació d’una nova línia d’alimentació pel carrer de la Palma. A més, es substituirà el quadre de control i mesura per un de nou més modern i que incorpora telecontrol.

Els treballs tenen una durada prevista de cinc setmanes.

Afectacions

La zona de les actuacions serà principalment al carrer de l’Onze de setembre, entre la cantonada amb el carrer de la Palma i la confluència amb el carrer de Jaume Ginestí. Inicialment no es preveuen talls del subministrament elèctric. 

En alguns moments es podria restringir el trànsit en direcció Granollers i es realitzaran reserves d’espai de les places d’estacionament per a garantir la seguretat del vehicles. Així mateix, la circulació de vianants caldrà realitzar-la per solament una de les voreres. Tot i això, es garantirà l’accés als habitatges i als guals en tot moment.

Finalment, serà necessari desplaçar els contenidors situats a la cantonada del carrer de l’Onze de Setembre amb el carrer del Sol a la cantonada oposada.

 

Darrera actualització: 25.11.2021 | 11:34