Millora al parc de cal·listènia i ‘workout’ en el Parc fluvial de Vilanova del Vallès

Dissabte, 30 de de juliol de 2022 a les 00:00

El diumenge 29 de maig, es va inaugurar  el nou Parc Fluvial al llindar del riu Mogent. Amb la seva construcció, s'ha duplicat les zones verdes municipals habilitant diferents espais, com per exemple el primer espai dedicat a la pràctica de la cal·listènia en el municipi vilanoví.

S’hi pot accedir lliurament a través del carrer del Sis de desembre, i el seu ús és permès a tothom qui faci més d’1 metres i 40 centímetres d’estatura. Cal destacar, que al municipi ja existeix una estructura d'aquestes carcterístiques a l'Institut per als joves estudiants del centre. 

Els treballs de millora s’han dut a terme degut a la demanda específica d’un grup de joves de Vilanova i han consistit en la instal·lació de dos nous aparells que completen i milloren l’equipament incialment dissenyat: les paral·leles baixes i la barra horitzontal freestyle. La instal·lació d’aquestes noves estructures permeten obtenir més varietat per fer exercicis d’entrenament físic i  d’acrobàcies.

L’street workout i la cal·listènia són modalitats esportives que consisteixen en l’entrenament de diferents capacitats físiques mitjançant el pes corporal i l’alternança de moviments de tensió, dinàmics i explosius, o introduint-hi acrobàcies en la pràctica del freestyle. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa); és, doncs, “la bellesa del cos en moviment”.

Darrera actualització: 30.07.2022 | 09:23