Més de 5.000 persones assisteixen a la 9a Fira del Llaminer

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 13:05

La zona de jocs i la zona gastronòmica, entre les novetats d’enguany

Aquest cap de setmana, més de 5.000 persones han assistit a la novena edició de la Fira del Llaminer. Per segon any consecutiu l’esdeveniment ha tingut lloc a la Plaça dels Països Catalans i s’hi ha portat a terme diverses activitats i actuacions durant els dos dies.

Com a novetats aquest any hi va haver un espai lúdic amb jocs de fusta tradicionals gegants, a càrrec de Ludiespai, i una zona gastronòmica amb diferents foodtrucks. Una altra de les novetats va ser la instal·lació d’un escenari en què es va poder veure l’espectacle de circ Date una huerta, una exhibició de dansa del ventre i dansa de la polinèsia i una actuació musical del grup Acauà.

La fira, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’empresa Xalem, va comptar amb una trentena de paradistes d’arreu del país que van oferir tot tipus de productes dolços i salats així com bijuteria productes naturals de cosmètica.

La Biblioteca Contravent també va ser un espai de la fira, ja que durant els dos dies es van fer tallers de piruletes de xocolata, merengue i cupcakes a càrrec de Marc Rodelles de l’acadèmia Escribà en què hi van assistir molts infants acompanyats de les seves famílies. Dissabte a la tarda es va fer una xerrada sobre com introduir els fruits secs a la dieta i diumenge a la tarda una xerrada sobre l’Aikido.

L’organització valora molt positivament l’emplaçament de la fira i destaca que la participació d’enguany ha sigut molt bona.

Àlbum complet de fotografies al següent enllaç: https://www.flickr.com/photos/183633761@N07/albums/72157711228181686

Darrera actualització: 07.10.2019 | 13:18