Marc Fuentes guanya el Premi TalentJoveVO 2020

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 14:00

L’Ajuntament el va proposar perquè ha creat un equip de futbol per a persones amb paràlisi cerebral a Vilanova del Vallès i ha entrenat diversos equips.

Marc Fuentes ha guanyat la segona edició del Premi TalentJoveVO 2020. Així es va oficialitzar aquest divendres passat, 22 d’octubre, a l’Ateneu de l’Aliança de Lliçà d’Amunt, dins l’acte que s’organitza per a entregar el premi al Vallesà de l’any. Fuentes, nascut l'any 1999 a Montornès del Vallès, ha creat un equip de futbol per a persones que pateixen paràlisi cerebral a Vilanova del Vallès i ha estat entrenador de diversos equips del poble. Per aquest motiu, tot i no ser vilanoví, des de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès es va optar per presentar la seva candidatura al Consell Comarcal.

El Premi TalentJoveVO està impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i pretén reconèixer la tasca a joves de menys de 25 anys, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, que hagin fet alguna aportació en qualsevol àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme, etc.).

Darrera actualització: 25.10.2021 | 15:56

Imatges

Marc Fuentes guanya el Premi TalentJoveVO 2020