L’Estiu a la fresca 2019 presenta nou propostes culturals per combatre la calor

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 13:35

El cicle començarà aquest divendres i tindrà lloc al pati del Centre Cultural fins al 27 de juliol

Un any més, el cicle cultural Estiu a la fresca oferirà un ampli ventall de propostes per a tots els públics i gustos. Totes les actuacions són gratuïtes tindran lloc al Centre Cultural i al pati d’aquest equipament a les 21.30 h durant tots els divendres i dissabtes de juliol i aquest divendres, 28 de juny.

El cicle començarà amb una mostra de dansa de l’Escola de Dansa Àngels Vives. La dansa seguirà sent protagonista el 6 de juliol amb una mostra de dansa del ventre i de dansa de la Polinèsia, a càrrec d’alumnes del Centre Cultural i la Nit de Salsa. El dia 6 també hi haurà l’espectacle de carrer Strangers in the nit, d’Iris Brok.

De cara al 13 de juliol serà el torn de l’Esbart Dansaire Rosa dels Vents que oferiran un espectacle en motiu del seu 25è aniversari. De cara al 19 de juliol hi haurà un espectacle de clown per a tots els públics: Rojo.

Las música tampoc hi faltarà amb un concert de música gospel, el 5 de juliol, amb Gospel Joy La Garriga i la màgia hi serà present el 20 de juliol amb l’actuació de Jordi Quimera.

Els espectacles familiars també hi seran molt presents. El 12 de juliol la companyia Los Barlou presentaran Set up, un espectacle de circ i el 26 de juliol el circ seguirà amb l’espectacle DansCircant. Per últim, i com a tancament del cicle, el dissabte 27 es representarà el muntatge Euphonia en Clau de Fa.

Darrera actualització: 27.06.2019 | 13:41