L'escolta jove de Vilanova celebra el taller del grafiti!

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 00:00

Aquesta activitat va començar el passat 4 de novembre i s'emmarca dins de la programació Escolta Jove de Vilanova del Vallès.

El passat dissabte dia 11 de novembre l'Escolta Jove de Vilanova del Vallès va realitzar la segona part del taller del grafiti, que ja havia començat el 4 de novembre. Així com en l'anterior sessió es va decidir el disseny, en aquest segon taller, els participants de l'activitat han pogut posar en pràctica les tècniques explicades pel Marc, el coordinador del taller.

D'aquesta manera, han fet la pintada amb esprais al mur de l'entrada de l'Spai jove, on s'organitzen moltes de les activitats del programa Escolta jove. En aquest sentit, cal recordar que aquest programa inclou altres activitats que es faran fins al mes de desembre com tallers d'autodefensa, de fotografia o de música.

Pròximes activitats:

  • 24 de novembre. Taller d'autodefensa. Amb motiu del 25N, Karin Konkle ensenyarà a les participants com prevenir-se i protegir-se de qualsevol agressió. Ho farà de 17 a 20 hores, a Cal Trempat.
  • 2 de desembre. Un taller de fotografia a càrrec de Sònia Martínez
  • 15 de desembre. Concert de Juego de Damas, una formació de dones que toquen pop-rock. Serà a les 22 hores, a la plaça del Centre Cultural.
Darrera actualització: 14.11.2023 | 11:10

Imatges